Покупката на недвижими имоти винаги е бил най-лесният и бърз

...
Покупката на недвижими имоти винаги е бил най-лесният и бърз
Коментари Харесай

Абрамович реши проблема

Покупката на недвижими парцели постоянно е бил най-лесният и бърз метод да се придобие поданство. Разбира се, става дума за богаташите, които гладко могат да придобият парцел във всяко кътче на планетата. Най-пресният образец е съветският предприемач Роман Абрамович. След като при започване на месец май му изтече английската виза и управляващите на Острова бавят издаването на нова, той реши да изиска израелско поданство. Това надали би било проблем, в противен случай – даже е изненадващо, че макар крупните вложения в недвижими парцели, които е направил през последните години, не има такова.

През 2015 година той закупи хотел „ Версано” в първокласния квартал „ Неве Цедеке” в Тел Авив. Инвестицията му струваше 25 млн. USD. Това е и първото влагане в неподвижен парцел на Абрамович в Израел. Освен самата постройка предприемачът е купил и 1500 кв.м. терен директно до хотела.

Не единствено вложения в недвижими парцели осъществя Абрамович в Израел. Там той е почнал и четири стартъпа. Една от фирмите са занимава с създаването на акумулатори за смарт телефони, която зарежда апарата рекордно бързо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР