Покупката на жилище е един от най-важните моменти за клиентите.

...
Покупката на жилище е един от най-важните моменти за клиентите.
Коментари Харесай

Българинът и високият му интерес към новото строителство

Покупката на жилище е един от най-важните моменти за клиентите. Обикновено се случва един или в най-хубавия случай два пъти в живота на българина. Съвсем обикновено е при подобен, надали не съдбоносен избор, клиентът да желае да огледа всичко доста деликатно. Според анализатори, точно това е една от аргументите от ден на ден хора да се насочват към придобиването на жилища ново строителство. Имотът е нов – разумно е да няма подводни камъни и да не се влагат хиляди левове в главен ремонт. Увеличава се и броят на хората, които получават жилища още в другите стадии на градеж на постройката.

Разликата при клиентите преди и след 2008 година е, че през днешния ден те са все по-образовани във връзка с продукта, който получават, респективно и условията са им по-високи. Готови са да платят по-висока цена, тъй като знаят, че един ремонт на остарял парцел има много „ подводни камъни” и цената, която са определили за него постоянно не стига. Следва взимане на заем за ремонт и отсрочване влизане в парцела с месеци.

Най-ниските лихви по ипотечното кредитиране от съществуването на свободния пазар на недвижими парцели у нас, също е мощен катализатор над 70% от покупко-продажбите с жилища да са точно с ново строителство. На фона на неналичието на лихви по депозитите, покупката на ново жилище е отличен вид за предпазване на спестяванията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР