Покупката на Bugatti не е единственият разход, който трябва да

...
Покупката на Bugatti не е единственият разход, който трябва да
Коментари Харесай

Колко ще ви излезе поддръжката на Bugatti за 10 години?

Покупката на Bugatti не е единственият разход, който би трябвало да пресметнете, в случай че инцидентно сте на пазара за подобен автомобил и желаете да добавите Chiron в гаража си. След като платите към 3 милиона евро за колата и имате шанса да я закупите чисто нова, то първите 4 години Bugatti се грижи за поддръжката ѝ и годишното обслужване, което включва промяна на маслото, маслен филтър, въздушен филтър, батерията на ключа и течността за спирачки. Сумите са разкрити от известния ютубър Hamilton Collection.

След четвъртата година тези неща излизат по към 11 хиляди евро на година, а тъкмо тогава от Bugatti предлагат по този начин нареченото „ огромно обслужване “, което коства към 32 хиляди евро и включва промяна на маслата на диференциалите, скоростната кутия и филтрите към нея, ремъци, свещи, антифриз и разнообразни други флуиди и филтри.
 Колко коства поддръжката на Bugatti за 10 години? - 2
Както евентуално знаете, Bugatti създава специфични гуми за своите коли, които костват към 7 хиляди евро и от френската марка предлагат промяната им на всеки пет години. Бърза сметка демонстрира, че единствено за първите пет години би трябвало да добавите още над 60 хиляди лв. за обслужване и това - в случай че не броим неща като авариен ключ за към 10 хиляди евро, дискове и накладки за 44 хиляди евро и други сходни. Ако въпреки всичко се наложи да замените някои от главните съставни елементи като мотор, който коства към 840 хиляди евро или пък трансмисия за 180 хиляди евро, то нещата в действителност стават съществени, написа

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР