Покупката на апартамента на Цветанов е съшита с бели конци.

...
Покупката на апартамента на Цветанов е съшита с бели конци.
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Покупката на Цветан Цветанов „мирише“ отвсякъде! Мисли, че ще управлява вечно

Покупката на жилището на Цветанов е съшита с бели конци. Мирише отвред. Очевидно е, че има нещо зад кулисите. Има някаква сделка. Детска работа са обясненията. За хората е очевидно, няма какво да си приказваме. Не желая да упреквам. Но два месеца преди изборите оказва се това, сподели Андрей Райчев по НТВ.
Да, това е предизборно. Наказанието на тези хора са изборите. Сигурен съм, че това е направено всичко законно. Това ще се заплати. Разследването го прави „ Свободна Европа “. Историята има детайл на заключителен акомпанимент. Цветанов влезе в политиката като заложи жилището си, тъй като нямал пари. В случая става въпросна измама. Същото се случи и с Движение за права и свободи. Това е отвратителна измама. Борисов има три стратегии-да стартира да споделя, че са прави. Втората е да каже: „ Който си е дробил попарата, да си сърба. И трета-да се опита да се замотае. Скандал има отвред за доста неуместен миг.
Изумен съм от оптимизма на Цветанов. Явно мисли, че те ще ръководят постоянно и няма самообладание. Те вървят по две линии на замазване. Горката Цачева, сама си изкопа ров. Като детска сценка-децата си пушат и викат на учителката-не е по този начин.
Тази история предизвиква доста сериозна вреда на ГЕРБ. Ако подхващат да се пазят, ще бъдат в защита до края на живота си. Тази позиция е неудържима. Да не съм на мястото на Борисов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР