Покрай завръщането на Pussycat Dolls, Никол Шерцингер се върна и

...
Покрай завръщането на Pussycat Dolls, Никол Шерцингер се върна и
Коментари Харесай

Никол е строга господарка

Покрай завръщането на Pussycat Dolls, Никол Шерцингер се върна и към много по-провокативната визия , с която бяхме привикнали да я виждаме в клиповете и на участията на дамската група.

Този жанр несъмнено е част от имиджа им, само че певицата и нейните колежки си навлякоха и много рецензии в последно време - за това, че към този момент не са първа младост и малко им е минало времето да са чак толкоз разголени.

Подобни мнения обаче освен не трогват Никол, а като че ли я стимулират да демонстрира от ден на ден от себе си и от тялото, което по този начин интензивно тренира с половинката си Том Евънс.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Апр 1, 2020 в 12:27 PDT

Шерцингер показа в профила си в Instagram малко видео, на което виждаме по какъв начин театралничи за поредна фотосесия или пък видеоклип. А облеклото й е, меко казано, предизвикателно.

Облечена от горе до долу в черна кожа , с високи ботуши и сако-боди, което мъчно прикрива прелестите й, Никол заема изкусни пози и гледа предизвикателно камерата.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и за какво не съблюдават възбраните
Когато Никол Шерцингер и Том Евънс не съблюдават възбраните

Защо двамата са непослушни

Няма подозрение, че певицата се усеща най-добре, когато е допустимо най-секси. А ние, несъмнено, нямаме нищо срещу да я виждаме по-често тъкмо по този начин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР