Покрай всички спекулации около бъдещето на Антонио Рюдигер, то германското

...
Покрай всички спекулации около бъдещето на Антонио Рюдигер, то германското
Коментари Харесай

Обрат на 180 градуса: Рюдигер остава в Челси

Покрай всички спекулации към бъдещето на Антонио Рюдигер, то немското издание Bild написа, че бранителят е постигнал значителен напредък в договарянията с за нов контракт.
Централният бранител е мощно мечтан от Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и ПСЖ, откакто договорът му със „ сините “ изтича в края на този сезон и той може да премине, в който и да било тим, без пари.
Именно такива бяха и внушенията, че националът на Германия ще напусне в търсене на по-сериозен договор, само че журналистът Кристиан Фалк удостовери, че Рюдигер в този миг желае да остане в настоящия европейски отличник.
Фалк подчертава, че двете страни са постигнали сериозен напредък в диалозите между тях, откакто Рюдигер допреди това е бил отчаян от офертите, които са били предлагани от Челси.
28-годишният състезател е в страхотна форма през този сезон и има 27 мача във всички шампионати за лондончани, в които е вкарал два гола и е подал за други четири. Общо за „ сините “ той има 176 мача след прехвърлянето си от Рома през 2017-а година и е основна част в състава на Томас Тухел след идването на немския управител в западен Лондон.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР