Покрай всички модни проекти и секси провокации с бельо в

...
Покрай всички модни проекти и секси провокации с бельо в
Коментари Харесай

Изненадата на Риана

Покрай всички фешън планове и секси провокации с долни дрехи напоследък като че ли забравихме, че Риана не е пускала нов албум от близо четири години . Истинските й почитатели обаче нямат самообладание да я видят и чуят още веднъж в ролята, кяото ни накара да се влюбим в нея.

И този миг е все по-близо. След първокласната си автобиография и подписването на контракт за автобиографичен филм, Риана очевидно е решила, че е извънредно време да даде на феновете си това, което най-вече желаят от нея - нова порция шлагери.

От известно време се знае, че новият албум на изпълнителката ще носи късото име R9 . То има доста просто пояснение - това ще бъде деветият албум на Риана. През октомври тя показа, че в него ще чуем доста повече реге звучене, в сравнение с евентуално сме очаквали.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Дек 22, 2019 в 8:39 PST

След другите си музикални опити певицата е усетила, че има потребност да се върне към стила, който усеща като непосредствен. Въпреки това, тя очевидно изпитва известни подозрения по какъв начин тъкмо би трябвало да звучат новите й части.

Това разбираме от последното малко и занимателно видео, което показа в Instagram. На него едно куче скача и се радва на песента " Jump Around " на House Of Pain. А обяснението на Риана е " това съм аз, слушайки R9 и отказвайки да го издам " .

Написаното ни навеждана мисълта, че деветият албум на изпълнителката към този момент е на цялостно подготвен и просто към момента не е ясно по кое време тъкмо ще види бял свят.
 Amazon, Риана и документалният филм за изпълнителката
Риана не оставя нищо прикрито

Поредната изненада от певицата

Публикацията събра милиони лайкове за няколко часа и почитателите се надяват това да покаже на Риана, че няма от какво да се тормози и би трябвало да ги зарадва час по-скоро. А може би всичко е просто тактика, която сигурно ще бъде сполучлива.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР