Покрай целия шум за големите решетки на новите BMW M3

...
Покрай целия шум за големите решетки на новите BMW M3
Коментари Харесай

BMW ще оценява колко добре се пързаляте

Покрай целия звук за огромните решетки на новите BMW M3 и М4, някои от технологиите с които то разполагат, останаха на назад във времето. Една от тях прави оценка какъв брой добре се " пързаляте ", като също по този начин резервира другите стойности и може да ги демонстрира, с цел да се фукате пред другари.
 BMW ще прави оценка какъв брой добре се

Благодарение на усъвършенстваната система за тракшън надзор, новите BMW M3 и М4 могат да проучват какъв брой добре „ поднасяте “ в завоите и да ви правят оценка с от една до пет звезди. Подобно на игрите, системата взима под внимание ъгълът, дължината и времето, което сте прекарали с " вратите напред " и записва резултатите.

 BMW ще прави оценка какъв брой добре се

Екстрата е част от пакета M Drive Professional, който включва таймер за пистово каране и усъвършенстваната система за тракшън надзор. Тя е налична, както за елементарните M-ки, по този начин и за Competition осъществяванията им, a в България е част от M Race Track Packet, който включва още карбон-керамични спирачки, карбонови седалки вид „ корито “, карбонови акценти в интериора и хед-ъп екран на цена от малко над 33 хиляди лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР