Покрай скандалите преди дербито на дублиращите отбори между Черно море

...
Покрай скандалите преди дербито на дублиращите отбори между Черно море
Коментари Харесай

Ако има малтретирани играчи, Спартак и полицията да кажат кои са

Покрай свадите преди дербито на дублиращите тимове сред Черно море и Спартак, свързани с нахлуването на терена на почитатели на два отбора, се изписаха доста неща, в това число и в заявления на двата клуба.

За едно нещо обаче към момента няма отговори, а то наподобява много съществено и наложително изисква такива. В формалния уебсайт на Спартак публично бе написано, че по време на разпрата футболисти на „ соколите “ са били измъчвани - изтъквам безусловно:



Така и не излиза наяве обаче, какъв брой са тези въпросни играчи и кои са те тъкмо. Разбира се, от Спартак са в правото си да кажат, че сега се води следствие от полицията и не могат да разкриват информация в елементи.

Това обаче постоянно сме го чували и при други сходни случаи в предишното от други наши клубове – пуска се една такава информация и тя отшумява във времето, без да се разбере какво се е случило.

Подобен случай, в случай че фактически е имало подобен, е противен и безусловно неприемлив освен на спортни и обществени прояви, а въобще в едно цивилизовано общество. Така че за него би трябвало да се приказва с конкретика, с цел да се разплете, а не да затихне. Още повече, че на терена имаше задоволително хора, които сигурно са видели какво е станало.

Силно се надявам, че по тази неприятна тематика ще има публично мнение от полицията и ФК Спартак, с цел да не останат подозрения, че пиарите на „ соколите “ са преувеличили или по този начин им е подредено да пишат.

Недко Петров, petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР