Покрай с руски дипломати премиерът и президентът отново успяха да

...
Покрай с руски дипломати премиерът и президентът отново успяха да
Коментари Харесай

Борисов и Радев в сблъсък: Кой кого сготви?

Покрай с съветски дипломати министър председателят и президентът още веднъж съумяха да си разменят реплики по вътрешнополитическите кавги.
Този път в основата на предния рунд сред двамата беше разобличаване на премиера със с цялостните чекмеджета от " прелестна госпожа " - човек на президента.
 Бойко Борисов: Румен Радев е сценарист на всичко Бойко Борисов: Румен Радев е сценарист на всичко
Румен Радев е сценарист на всичко, тъй че знае повече от мен, разяснява министър председателят Бойко Борисов, който дойде в Пловдив довечера,...
" Човек като приказва би трябвало доста деликатно да мисли и за себе си. Аз доста пъти съм изяснил по какъв начин по Варна неговите хора ме „ сготвиха ”, на диалект . Направиха го по съвършен метод. Много добре го направиха. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята, къщата – най-сервизните пространства, в миг, в който ме няма, сподели още Бойко Борисов и продължи: " Като ченгеджийска интервенция я направиха фантастично, шапка им смъквам. Неговото най-близко обграждане го свърши. "
„ Много пъти съм изяснил по какъв начин подло неговите хора (бел.ред. - Румен Радев) от най-близкото му обграждане ме " сготвиха " по един доста обикновен метод. С една прелестна госпожа, която пристигна и в мое неявяване нащрака всичките тези работи . Направиха го по съвършен метод, шапка им смъквам. Много добре бяха изучили обстановката, години наред са се готвили за сходен миг. ", разяснява още обстановката Борисов на поредна ревизия по Автомагистрала " Хемус ".
Премиерът напомни и за записите с присъединяване на президента и сподели, че в тях той прикрива инспекция : " А неговите записи – където той хъка, тъга са със законни механически средства. "
" За мен казусът е завършен, взел съм си поуките " , сподели още Борисов и продължи: " И по-късно майсторски започнаха да подреждат други неща – примерно убийството на манекенка в Гърция – цялостна неистина. После – Борисов деребейства с гангстери, а гангстерът се оказа австрийският канцлер. Мога да ви дам образци с къщи, острови и други. ", продължи премиера.
 Румен Радев: Управляващите би трябвало да работят по този начин, че да са цялостни чекмеджетата на жителите Румен Радев: Управляващите би трябвало да работят по този начин, че да са цялостни чекмеджетата на жителите
" Убеден съм, че ръководещите би трябвало да работят по този начин, че да са цялостни чекмеджетата на жителите, а не да пълнят своите лични чекмед...
От " Граф Игнатиево " президентът:
" Не виждам смисъл да ни тикат в режисура, в която разговорът да бъде индулгенция и опрощаване - за шкафчета, за метод на порочно ръководство, за корупция и по този начин нататък. Няма по какъв начин да стане. Аз го споделих към този момент няколко пъти. Не желая тъкмо тук да политизирам тематиката, само че... не може хора с цялостни шкафчета да канят хора с празни шкафчета за разговор ", сподели президента Радев. „ Трябва да има и явен отговор на изявленията на „ “, където има обвинявания, че българското държавно обвиняване се е сложило в услуга на непозната страна. Трябва да подхождаме с ясни критерии с всичко, което оронва националната ни сигурност “, сподели още президента.
" Вижте, аз разгласявам дни преди да вървя някъде, тъкмо къде отивам, в какъв брой часа отивам и какво върша. Премиерът се държи като участник... като космонавт в първите пилотирани галактически полети . ", разяснява президента държанието на Борисов " от конспиративност в конспиративност ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР