Покрай раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския

...
Покрай раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския
Коментари Харесай

Питър Филипс - внукът на кралица Елизабет Втора, който рекламира прясно мляко

Покрай раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския двор обърнахме внимание и на други негови представители, избрали да тръгнат по пътя на независимостта.

Един от тях е и Питър Филипс - най-възрастният внук на кралица Елизабет Втора. 42-годишният наследник на принцеса Ан избра животът без кралска купа. Освен с работата си като състезателен коментатор и уредник на събития, той припечелва и с присъединяване в реклами.
Преди дни Филипс ни изненада с рекламен клип, в който продуктът е не кой да е, а прясно мляко... Използвайки своите кралски връзки, той се е уредил да го популяризира по китайска телевизия. Във видеото той е показан посредством надпис като " Питър Филипс - член на английското кралско семейство ".

Действието в рекламата се развива в огромно имение, а прислужник носи на внука на кралицата чаша с прясното мляко, на което той се любува. Това, което е значимо да се подчертае е, че млечният артикул е от крави, отгледани в Уиндзор.

Питър Филипс и сестра му Зара в никакъв случай не са имали кралски трофеи, само че все пак постоянно са получавали отрицателни мнения във връзка с метода, по който си изкарват парите. Просто мнозина го считат за неприличен и осмиващ короната, написа Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР