"Покрай приказките на Черепа, Али Баба вече стана синоним на

...
"Покрай приказките на Черепа, Али Баба вече стана синоним на
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Само мега малоумници могат да се вържат на велинградския Али Баба

"Покрай приказките на Черепа, Али Баба към този момент стана синоним на измамник...елементарното доказателство: Ако Черепа е бил рекетиран да заплаща 20 % от облагата си във компания, където той има 51 %, то незабавно Велинградският лъжец, щеше да разгласи на съдружниците си, че “ рекета” е 40 % и на него да му излезе без пари ", написа във Facebook притежателят на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в във връзка последната изява на скандалния предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от в обществените мрежи.

Тази заран хазартният необут, който избяга в ОАЕ при започване на годината, пусна нов кьорфишек.

"Черепа по този начин подрежда съдружниците си, знам го от опит. Така че, Тънките вратлета от Националната лотария, които са му били с 44 % съдружници, би трябвало да са плащали целия рекет и да са останали с 24%... а такова нещо няма и е елементарно проверимо. Да не приказваме за Кокалис и Интралот в Еврофутбол и Евробет с неговите 49 %.... това са такива смешни неистини на Черепа, че единствено мега малоумници могат да се вържат. Такъв “ рекет “ няма! Велинградският Али Баба дели плячката си единствено на 1! Иначе от кое място пари за самолети, яхти и леки дами, а?

#бъдетеизлъгани ", написа още Найденов в поста си.



Припомняме ви, че Божков избяга в ОАЕ след невиждани разкрития за него и бизнеса му след разкритията, които се осмели да направи Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в и брат му Боян Найденов  Боян Найденов Боян Найденов е роден в София. Боян Найденов и брат му Цветомир Найденов стартират фамилен бизнес с. Заедно с Божков в Дубай е и Георги Попов. Срещу скандалния предприемач има повдигнати 18 обвинявания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР