Покрай премиерата на дългоочакваната втора част на филма „Господарка на

...
Покрай премиерата на дългоочакваната втора част на филма „Господарка на
Коментари Харесай

Три красиви жени, един дългоочакван филм

Покрай премиерата на дълго чаканата втора част на кино лентата „ Господарка на злото 2 “ имаме щастието на аления килим и за срещи с публицисти на едно място да се съберат три красиви и обичани актриси.

Анджелина Джоли, Ел Фанинг и Мишел Пфайфър са на промоционална обиколка за кино лентата, а ние няма по какъв начин да не ви ги покажем в цялата им хубост. Във кино лентата, който ще се завърти по родните кина на 18 октомври, Анджелина Джоли е в ролята на злата орисница Злодеида, Ел Фанинг е Спящата хубавица, а Мишел Пафайфър е напълно нова героиня – тя е майката на чаровния принц, за който ще се омъжи Аврора.

Героините на Джоли и Пфайфър влизат в изострен конфликт около приготовленията за сватбата и в последна сметка избухва война. Какво тъкмо ще се случи, ще разберем като излезе самият филм.

В добавка към впечатляващите фотосесии на трите актриси от изявите им в Лос Анджелис, Рим, Лондон, Париж, ви предлагаме и няколко мъдри, любопитни или пък занимателни изявления, направени от тях в скорошни изявленията:

„ Това, което не ни убива, в действителност ни прави по-силни и не считам, че това е факсимиле. Нашият опит, неприятен или добър, ни прави това, което сме. Когато преодоляваме компликациите, добиваме същинска мощ и израстваме. Не се опасявайте от грешките си. Обичайте ги “, споделя Анджелина Джоли. Както и: „ Всеки път, когато се усещам изгубена, разтварям някоя карта и стартирам да я уча. Взирам се в нея, до момента в който си припомня, че животът е едно голямо премеждие и постоянно има нещо ново, което може да се види и да се прави. “

„ Нищо друго не състарява човек по този начин, както нещастието. А аз съм една щастлива жена и мисля, че това си проличава “, споделя пък 61-годишната Мишел Пфайфър. „ Баба ми е отгледала сама пет деца по време на Голямата меланхолия. На 50-годишна възраст тя е натоварила шивашката машина в багажника на пикапа и от Северна Дакота се е преместила да живее в Калифорния. Тя знае по какъв начин да оцелява, тя може да пребори всичко и всички. Това е мият залог. Такива желая да бъдат и децата ми “, споделя още тя.

“Не мисля, че би трябвало да се правиш и да бъдеш нещо, което не си. Какво значение има, в случай че не се усмихваш постоянно и не изглеждаш непрестанно благополучен? Ако имаш неприятен ден, покажи, че имаш неприятен ден. Няма потребност да го маскираш с нещо, което ще лъжливо и лицемерно “, поучава пък Ел Фанинг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР