Покрай новите си Pixel 4 смартфони Google не пропусна да

...
Покрай новите си Pixel 4 смартфони Google не пропусна да
Коментари Харесай

Pixel Buds 2 впечатляват с дизайн и лекота

Покрай новите си Pixel 4 смарт телефони Гугъл не пропусна да обнови и слушалките си Pixel Buds, които носят много усъвършенствания по отношение на първия модел.

Категорията на безжичните " Buds " слушалки е към този момент меко казано пренаситена от най-различни модели, като Airpods на Apple остават като образец, с който се съпоставят другите марки.

Pixel Buds 2 обаче несъмнено се отличават с дизайна и лекотата си, като първите мнения от тях са, че слушалките даже не се усещат при носене и са съвсем незабележими.
 Снимка 447995

Това е по този начин, тъй като от Гугъл са създали нов звуков канал, който доста внимателно се намества в ухото.

Слушалките се интегрират с Гугъл Assistant, което разрешава да управляваме смарт телефона си с гласови команди, и могат да служат като преводач в действително време.

Интересното при Pixel Buds 2 е, че не разполагат с технология за уединяване на звука, както множеството сходни модели на пазара, само че пък печелят от програмен продукт, който автоматизирано контролира звука според от околния звук.
 Снимка 447996

Слушалките са и с нови микрофони, съпроводени от технология за разчитане на диалект непосредствено от челюстта на човек, тъй че диалозите през тях би трябвало да са кристално чисти и лишени от непряк звук.

Добрата вест е, че не би трябвало да плащаме в допълнение за калъфчето, тъй като то е включено в комплекта на Pixel Buds 2 и може да добави до 24 часа към общоприетите пет часа живот на батерията.
 Гугъл Pixel 4, Pixel 4 XL и всичко за новите флагмани
Какво ни оферират новите Гугъл Pixel 4 и Pixel 4 XL

С какво ни сграбчват новите флагмани на Гугъл

Новите Buds 2 са налични в бял, ментово зелен, черен и оранжев цвят, а цената им е 179 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР