Покрай него започва и пропадането на Кати – тя започва

...
Покрай него започва и пропадането на Кати – тя започва
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Ето Кои Български Вип Дами Са Минали През Леглото На Боса Жоро Илиев!

Покрай него стартира и пропадането на Кати – тя стартира да взема опиати и да се държи пренебрежително с колежките си. Злите езици настояват, че босът на ВИС-2 постоянно е унижавал певицата, като я „ подарявал “ на свои другари.

Глория
Глория е идната попфолк звезда в листата на Георги Илиев. Тя е негова публична държанка към година – от лятото на 2003-а до пролетта на идната година. По това време русенката е на върха на славата си. Заради случката си с боса на ВИС-2 певицата зарязва мъжа си Илия Загоров.

Дарина Павлова
Дарина Павлова е измежду ВИП любовниците на Георги Илиев в края на 90-те години, когато войната сред ВИС и Мултигруп е в разгара си. Съпругата на Илия Павлов обаче палува с най-големия му зложелател – Жоро Илиев и това е обществена загадка в подземния свят. „ Той е необикновено талантлив “ – разкрива след това госпожа Мулти.

Кали
Кали е не тъкмо държанка, а по-скоро играчка в ръцете на боса на ВИС-2. Тя го облекчава до последно. И до през днешния ден вървят клюки, че огромният наследник на певицата е от Жоро Илиев, само че тя гневно отхвърля това. ДНК тест не е юридически.

Стефка Костадинова
Стефка Костадинова има привилегията да е интимна с Георги Илиев, когато той е на върха – средата на 90-те. Мечтата на лекоатлетката обаче е да се омъжи за него. През 2000 година обаче той поставя точка на връзките си с нея, само че и по-късно те резервират положителните си връзки.

Яна Грудева
ТВ водещата Яна Грудева е последната тръпка на Георги Илиев. Връзката им стартира през февруари 2005 година, малко преди да убият Главния. Куршумът, който го застига в края на август, същата година, ги разделя вечно. Говори се, че последния есемес в телефона на Главния бил точно от Яна Грудева, само че той към този момент бил мъртъв, с цел да й отговори.

Вестникът прибавя в листата си и Анелия, само че това може и да не е истина, защото Георги Илиев кумува на певицата на сватбата й с Коко Динев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР