Покрай напрежението по високите етажи в Левски, представянето на отбора

...
Покрай напрежението по високите етажи в Левски, представянето на отбора
Коментари Харесай

Отличниците в Левски по време на подготовката

Покрай напрежението по високите етажи в Левски, представянето на тима в контролите по време на зимната подготовка остана на назад във времето. " Сините " имаха два лагера - в Сандански и Алания. В Турция столичани изиграха четири контроли - записаха три победи над Пюник (3:2), Рапид Виена (2:1) и Узбекистан до 19 год. (4:1) и позволиха едно проваляне от Олександрия с 1:2.

Играчи като Дени Алар, Хали Тиам, Станислав Иванов и Паулиньо разочароваха с представянето си по време на спарингите. Имаше и такива, които оставиха отлични усещания с играта си.
 Феновете на Левски се активизираха за дербито, местата в Сектор
Феновете на Левски се активизираха за дербито, местата в Сектор " А " са на изчерпване

От " Ултрас Левски " подканиха последователите да побързат със закупуването на пропуски

Един от тях е новото попълнение Симеон Славчев . Халфът сякаш бързо съумя да се приспособява към новия си тим. Мони се обрисува като корав титуляр паралелно до Тиам в центъра на халфовата линия през пролетния полусезон. Славчев наподобява убеден в себе си. Често се наемаше с изнасянето на топката. Направи усещане, че се опитваше да разтегля играта на отбора по фланговете с прецизни подавания. Не се пестеше в отбранителен проект, а в предни позиции е надалеч по-полезен от Мартин Райнов. Притежава отличен удар от далечна отдалеченост. Симеон постоянно бе забелязван да дава директиви на съотборниците си. Не му липсва самочувствие и несъмнено е състезател с темперамент. Лидерските качества, които показва биха били от голямо значение за тима в сложните времена, които предстоят.
 Снимка 464091
Източник:

Португалският халф Филипе Нашименто е с изтичащ контракт. Едва ли ще получи предложение за нов. Това очевидно го окуражи, с цел да може да си обезпечи прекосяване в по-добър тим през лятото. Нашименто бе измежду най-хубавите в Левски. Нисичкият полузащитник се включи мощно в мачовете с Пюник и Рапид (Виена) и значително на него се дължат обратите, които " сините " реализираха във въпросните срещи. Португалецът още веднъж се потвърди като умел реализатор на статични положения - разписа се от директен свободен удар против арменците и центрира за победния гол на Мартин Райнов против австрийците, а също така се вкара и от дузпа. Филипе даде сериозна поръчка за титулярно място, макар че надали ще бъде първи избор за Петър Хубчев.
 Снимка 465829
Източник:

Младежкият национал Здравко Димитров изцяло засенчи съперника си за титулярно място по дясното крило Паулиньо. Офанзивният състезател се включи доста мощно в контролите. Успя да вкара и два гола, като този против Пюник бе впечатляващ. Прави усещане, че Димитров играе със самочувствие, има отлична експедитивност и не се тормози да се надиграва един на един. Бъдещето несъмнено е пред него, само че е значимо да мисли единствено и само за футбол. Очертава се да получава надалеч повече шансове за изява напролет, изключително в случай че Паулиньо не се разсъни.
 Снимка 465828
Източник:

Добри думи заслужава и вратарят Милан Миятович . Черногорецът ще продължи да бъде корав титуляр под рамката и напролет. Стражът игра против Рапид (Виена) и Олександрия и ще се запомни с няколко основни намеси.
 Снимка 465830
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР