Покрай кварталния пиянски бой в Бояна, в който се забърка

...
Покрай кварталния пиянски бой в Бояна, в който се забърка
Коментари Харесай

Жени Калканджиева призна, че с Тачо са разделени

Покрай кварталния разгулен пердах в Бояна, в който се забърка мъжът на Евгения Калканджиева, изплува фамилна загадка, защитавана от шефката на „ Визаж” и брачна половинка ѝ Стефан Манов-Тачо.

След поредност от събирания и раздели поради изневери, двамата отново са разграничени, написа Уикенд. Тачо и Жени обаче въобще не коментирали опцията за бракоразвод. Предпочитали да живеят настрана един от различен. Единственото, за което в никакъв случай не се карали, бил синът им Жорко, написа novini.bg.

Оказа се, че изискванията на обществена изолираност напълно не понасяли на кибритлията Тачо. На 17 април той бе арестуван в Шесто РПУ за 24 часа и пуснат под гаранция поради махленска кавга със комшия. Екшънът се разиграл късно вечерта, откакто мъжът на шестата по хубост в света дълго се поздравявал с музикални части с комшиите си от отсрещния блок. Музиката била много мощна и съседът под Тачо Георги не издържал и вдигнал скандал на Стефан. Двамата се сборичкали и последвали юмруци в лицето и ритници по тялото. На видео от екшъна се чува по какъв начин пияният Манов крещи на набития Георги: " Ти ли ще ми викаш полиция, бе?! " и се вижда по какъв начин постанова съседа си. Впоследствие се оказа, че и Георги също не е цвете за мирисане. Преди години той лъсна в репортаж на „ Господари на ефира” като перверзник, опитвал се да заплаща на дами за секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР