Покрай Коледа и Нова година е време не само за

...
Покрай Коледа и Нова година е време не само за
Коментари Харесай

Тина Кунаки - бременна и гола

Покрай Коледа и Нова година е време освен за чудеса, само че и за доста изненади. Една от тях идва от Венсан Касел и Тина Кунаки. Двамата се трансфораха в една от най-коментираните всемирски двойки на 2018 година, а самите те ще я запомнят с красивата женитба, която подвигнаха през август във Франция.

И всичко следва разумната си поредност - предходната година младоженка, а тази - люлка. След като се скриха за няколко месеца от всеобщото внимание, Венсан и Тина стартираха 2019 година с изненадваща вест - ще стават родители. И то напълно скоро.

Съпрузите посрещнаха новата година в Бразилия, по бански, на плажа. Даже и без бански, в случай че съдим по една фотография в профила в Instagram на Тина. На нея тя показва много бременното си коремче, позирайки отстрани и прикривайки тялото си с огромна, сламена шапка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vincent Cassel (@vincentcassel) на Яну 1, 2019 в 3:33 PST

" Най-щастливата Нова година " написа Кунаки под фрагмента, с който за първи път разкри, че ще става майка. В обществените мрежи попаднахме и на клипче, на което Венсан и Тина още веднъж са на плажа, тя към този момент е с жълт бански, а той нежно гали и целува бременното й коремче.

 Венсан Касел и 21-годишната му брачна половинка
Венсан Касел и 21-годишната му брачна половинка

Двойката на корицата на италианско списание

Е, доста са сладки, не може да им се отхвърли. А 2019 година очевидно ще е още по-хубава за тях и от предходната, тъй като с изключение на съпрузи, към този момент ще са и родители. И разликата от 31 години още веднъж няма никакво значение. Поне за тях. Ако за Тина това ще е първо дете, то Касел към този момент има две от някогашната си брачна половинка Моника Белучи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР