Покрай Изборния кодекс лека-полека почнаха да се появяват и новини

...
Покрай Изборния кодекс лека-полека почнаха да се появяват и новини
Коментари Харесай

Спасението от шайката – еврокаторга

Покрай Изборния кодекс малко по малко почнаха да се появяват и вести за евроизбори. Валери Симеонов към този момент е номиниран за претендент, Бареков почна да мисли какво ще прави след два месеца и половина – политическият живот си върви все по този начин хлъзгав и лоен, все по този начин отегчителен за елементарните хора.
Като се замисли обаче човек, евроизборите в действителност дават неповторим късмет – да станат евродепутати тези политически пиявици, които другояче точат кръвчицата ни и тази на България. Европейският парламент е съвършено място – хем е надалеч от тук и не се чува прекомерно постоянно, хем няма по какъв начин нашенските ганьовци да го наредят целия с калинки и платен избор, хем не се занимава с директното ръководство на България. А и не е неприятно да си евродепутат – на Бареков като му беше такава каторга, за какво не отстъпи мандата и не стана преподавател още през 2012 година?
Всички ще спечелим, в случай че Бойко Борисов, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, Волен Сидеров, Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ, Веселин Марешки и по-приближените им заедно идат в Екологичен потенциал - най-малко за един мандат, а в случай че са повече, " ще падне подобен живот... ".
За страдание там местата ни са 17, само че пък въпреки това и това ненапълно е хубаво – по този начин действително можем и избори да проведем. Защото сигурно 17 места са малко да пратим всички, които би трябвало да са надалеч от България. Затова вършим референдум за единна листа, с изброени всички участници в Народното събрание и Министерския съвет и всеки гласоподава кой да иде в Европейския парламент. Първите 17 печелят, печели и цялостен народ!
А на идващите евроизбори отново по този начин – и току виж сме се пооправили. Ако не сами, то на Европейски Съюз бързо би му писнало от 17 като Борисов или Сидеров, или Нинова и нищо чудно най-сетне да ни колонизира като хората.
Да не не помни – в листата влиза и Доган, заради заслуги за изцяло творчество! Да погледна и по кое време са изборите и за съветския парламент – Георги Първанов и Румен Петков сигурно ще са прелестни претенденти и мигновено ще получат необятна поддръжка! Поне там мандатът умерено може да е пожизнен!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР