Покрай документалния филм Последният танц разбираме все повече интересни задкулисни

...
Покрай документалния филм Последният танц разбираме все повече интересни задкулисни
Коментари Харесай

Джордан не давал на съотборник да яде, защото играл лошо

Покрай документалния филм " Последният танц " разбираме от ден на ден забавни подмолни елементи от съблекалнята на Чикаго Булс. Прави усещане държанието на Джордан, който изисква съотборниците му да дават абсолютния най-много от опциите си на тренировки и в мачове. Ако това не се случва - неприятно. По този метод е потърпевш някогашният съотборник на Джордан Хоръс Грант, който не е получавал храна след извънредно показване в мач.

" Взе храната на Хоръс Грант в самолета, тъй като бе споделил на стюардесата, че щом не играе задоволително добре, значи не заслужава да яде ", написа Сам Смит в книгата си " The Jordan Rules ".

Смит е дълготраен създател на материали, свързани с отразяването на Чикаго Булс, като стартира през далечната 1987 година Той приказва пред HoopsHype за книгата си и мнението на Джордан за нея.

Sam Smith on KNBR’s podcast: " Michael Jordan took Horace Grant's food away on the plane because Horace had a bad game, Jordan told the stewardesses ‘Don’t feed him, he doesn’t deserve to eat.’”

Michael Jordan was different pic.twitter.com/rV1Vr4tVKD
— NBA Retweet (@RTNBA) May 7, 2020
" Съмнявам се, че в миналото е чел книгата ми, само че се разстройва от нещата, които биват вадени от подтекст като това, че е блъснал Уил Пърдю, че е предиздвикал Денис Хопсън да плаче, и че е взел храната на Хоръс Грант. Такива неща се одобряват по занимателен метод в доста връзки, само че на него не му харесваше. Същото е и с проблемите му с хазарта ", споделя Смит.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР