Покойният съпруг на мисис България Анита Мейзер–Николай Димов създаде супер

...
Покойният съпруг на мисис България Анита Мейзер–Николай Димов създаде супер
Коментари Харесай

Убитият мъж на Анита Мейзер създаде супер шампионка

Покойният брачен партньор на мисис България Анита Мейзер–Николай Димов сътвори супер шампионка. Новата звезда в културизма Нели Митрева е негово протеже и той е първият й треньор.

През уикенда българката завоюва две трофеи в най-престижния фестивал „ Арнолд Класик”. Тя беше определена от журито за безапелационна №1 в клас „ Фитнес” при дилетантите.

На фестивала участвал и легендата Арнолд Шварценегер, а успеха си Нели посвети на треньора си.

Състезателката признава, че двамата имат доста мощна връзка. И той продължава да я поддържа даже и откакто тя отпътува за Съединени американски щати, където се състезав, написа "България през днешния ден ".

„ Тренер, още не мога да допускам на ужасиите, които чета. Не мога да допускам, че ме остави сама. Помниш ли по какъв начин говорихме за „ Арнолд Класик 2017”? Ник, моите сегашни треньори Луис и Йоланда са невероятни хора, само че нуждая се от теб. Пишехме историята на нашата страна дружно. Ник, апелирам те кажи ми, че това не е правилно, апелирам те”, написа Нели в обществените мрежи часове откакто научава за гибелта на треньора си.

През 2018 тя съумя да се пребори за второто място и посвети успеха си на Ники Димов.

„ За теб, тренер Ник Димов. Твоите фантазии сбъдвам. Искаше ме там, на върха на света и аз съм там в този момент! Липсваш ми доста, тренер, постоянно ще си в сърцето ми и постоянно ще се състезавам за теб”, споделя още Нели.

От 2013 година до гибелта си Димов поддържа непрекъсната връзка с шампионката. Той я предизвиква, дава й препоръки, а най-ценният й спомен от него е медальон с общата им писмен знак „ Н”.
„ Тренер, помниш, нали? Това е подаръкът от теб за мен в деня, в който заслужих картата си за експерт. Винаги е с мен. Ти също!”.

В последното си известие до нея, Николай Димов я закача на смешка. „ Нелка, доста си се пипнала на последното съревнование. Браво!

Ако не го спечелиш ще дойда и ще те набия”, написа той.

„ Обещаваме ти купата идващия март”, написа Нели в деня на гибелта на Димов.

В последна сметка тя печели и посвещава медала си на него.

Нели се възпламенява по културизма след телефонен диалог с Николай Димов. Българката по това време е първенец по лека атлетика с невероятни резултати в многобоя. Приплъзване на прешлен и две хернии стопират кариерата й в атлетиката.

Тя стартира работа като публицист, а по-късно и като модел.

През 2012-та шампионката отпътува за Съединени американски щати, където стартира работа като фитнес инструктор във Вашингтон. Сред нейните клиенти са политици, чиновници на Пентагона и други. Успоредно с това се готви и за надпреварите, до момента в който най-после стига върха.

„ Тренировките са убийствени. Гладът–също”, споделя културистката.

Треньорът е този, който те кара да продължиш започнатото. Той е главният човек, който следи обезводняването преди надпреварата. Всички тези неща ги правеше мен Ники Димов. Винаги съм го казвала и ще го кажа отново: Аз съм артикул на Ники Димов. Той ме сътвори и след година ще бъдем непобедими тук”, споделя Нели за уеб страницата Chicago.bg.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР