Покойният проф. Юлиан Вучков освен огромна ерудиция и сърце, притежаваше

...
Покойният проф. Юлиан Вучков освен огромна ерудиция и сърце, притежаваше
Коментари Харесай

Култови реплики на проф. Вучков, които ще помним дълго след смъртта му

 Покойният проф. Юлиан Вучков с изключение на голяма осведоменост и сърце, притежаваше и несравним нюанс, тъй че всяко негово изявление от екрана бе поднесено по най-забавния и необикновен метод. Театроведът и тв водещ остави след себе си неподражаеми бисери, които се цитираха и от по-старото потомство, и от напълно младежи.  Наистина, множеството бяха хапливи и саркастични, и както споделяха мнозина - да не му попаднеш на мерника на Юлиан Вучков.                      

Ето и някои от най-популярните от безбройните занимателни реплики и позиции на професора.

За чалгата :  " Сега Софи Маринова значи била си купила 200 декара за не знам какъв брой хиляди лв. в Драгалевци и се хвали с това. Такава нахална жена, толкоз небогати хора в България, това ли би трябвало да изтъкваш? Тя несъмнено се акцентира, щото се счита за велика певица. Не е никаква певица тя писка, тя е един пискон! А не е една сериозна певица и непрестанно пее една и съща ария! А сред прочее, това се отнася за всичките певици. "

За родния шоубизнес :  " Всяко дърво, или всяко перде може да се изправи пред тв камера и да стартира да реве, въобразявайки се, че е артист или шоумен. Трябва да има някакво решето. А в този момент чалга има на всички места и в политиката, и в литературата. Каква е тая лирика, дето се написа Може ли да се редуват птиче с кокиче, момиче с добиче? "

За " разгащените " млади девойки : Млада зрителка вбесява по телефона професора с думите: " Ало, Хулиган Кучков? "  След което следва гневната дрънканица на водещия:  " Кого търсите, пиянице? Ама доста огромна алкохолик си бе! Ама плете ти се езикът бе! Нищожество! Това е една категория, такива, истерични девойки. Трябва да ви кажа, че те са по-големи олигофрени и от момчетата дори. То разгащено, то едно, извинявайте, държание на типични па*аври, които единствено оная работа дето не са си посочили по улиците. Остава да си сложат царевичен кочан в половите органи! Толкова са се разгащили, толкоз са се разпуснали. Лигави! Крещят, квичат като недозаклани прасета по улиците! "

За " Господари на ефира " :  " Как да приемем " Господари на ефира ", които от самото начало като побеснели, луди, не на себе си хора, с едни отвратителни, лигави, сополиви фалшификати и с тия адреналинки кьопави, куци и с двата крайници и в цялото предаване има една пияндурска атмосфера? "

За порно филмите : " Вие не забелязвате ли, че в тия порно филми няма естествен секс? Там господстват и вилнеят лесбийките! Абе какво става, бе? Изглежда, че всичките тия създатели на порно филми се ръководят от свръх богати лезбийки, наподобява! Ама то е лезбийство зверско, гнусно, непоносимо. Ама тия дами се ближат, те се разчекват, те се мачкат! Те се режат! Те си служат с триони, с търнокопи надали не! С ножове, с изкуствени гумени и пластмасови членове, които са по-големи надали не от цялата фигура на унижаваната и на мачканата жена "

За Меглена Кунева :  " Не я считам за секссимвол нея. Смятам, че тя е една торба кокали без плънка. Така, то е хубаво да бъде слаба една дама, нали, но въпреки всичко да има и плънка, като пуснеш ръчичка, въпреки всичко нещо да влезе в тая ръка, да не е празна "

За миската Антония Петрова :  " Тя има първо лице като превтасала питка. Това едно. И второ, няма ужасно в случай че си противен. Няма ужасно. Но е доста ужасно, когато върколак е Мис Красота. Това към този момент е проваляне. "

И една от най-прочутите му изречения :  " Боже, Боже! Слушам и нямам доверие на очите си! “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР