Покойник разсмя хората, събрали се на собственото му погребение. Шокиращият

...
Покойник разсмя хората, събрали се на собственото му погребение. Шокиращият
Коментари Харесай

Покойник разсмя хората на собственото си погребение ВИДЕО

Покойник разсмя хората, събрали се на личното му заравяне. Шокиращият случай се е разиграл в Килкени, Източна Ирландия, написа „ Дейли мейл”.

Ветеранът от Въоръжените сили на Ирландия Шей Брадли умрял на 8 октомври след дълготрайно боледуване. По време на погребението някой почнал да чука по ковчега, а след това се разнесъл глас.

„ Къде, по дяволите, се намирам? Пуснете ме отсам! Тук е мрачно? Това съм аз, Шей! В кутията съм! Не там, а тук - пред вас! Умрял съм”, викал мъртвецът.

Думите предиздвикали всички опечалени да избухнат в нервен смях. След това от гроба се разнесла песента „ Обадих ти се, с цел да се сбогуваме”.

Видео, запечатало шокиращия миг, се трансформира в същински вирус. То се появи във фейсбук групата на Въоръжените сили на Ирландия. „ Наскоро ни попитаха каква е разликата сред военния и гражданския комизъм. Много е просто: той е черен. Това е погребението на Шей Брадли”, гласи текстът към фрагментите.

Дъщерята на Шей – Андреа, изяснява, че ирландецът е записал обръщението малко преди гибелта си. Тя прибавя, че татко й би бил доста благополучен, в случай че можеше да разбере какъв брой доста хора е съумял да разсмее.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР