Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, което така

...
Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, което така
Коментари Харесай

Майкъл Джексън има тайно завещание, което така и не е изпълнено

Покойната поп звезда Майкъл Джексън има скрито наследство, което по този начин и не било изпълнено след гибелта му, твърди някогашният му управител Реймон Бейн, съобщи “Индипендънт ”, представен от Канал 3. Според Бейн Джексън е написал наследство през 2006 година, което значи, че то анулира това от 2002 година

" В това наследство той в детайли разказва по какъв начин би трябвало да се резервира и поддържа неговото завещание. Майкъл го написа пред нотариус и мен ”, разяснява Бейн. По думите й обаче тя не знае къде се намира въпросното скрито наследство и се надява то да се появи.

“Всеки, който е познавал Майкъл знае какъв брой систематичен, сериозен и прецизен беше той. Надявам наследството му от 2006 година да бъде намерено и изпълнено ”, добавя тя. По думите й досега няма нито едно подаяние направено в името на Майкъл Джексън – нещо, което той доста би желал.

След гибелта на артиста през 2009 година властта върху неговото положение беше дадена на двама души, записани в наследството от 2002 година Отношенията сред тях и фамилията на Джексън са обтегнати и се водят каузи.

Пълномощниците на Джексън разясниха пред “Индипендънт ”, че “Реймон Бейн няма право да работи от името на Майкъл Джексън, нито да употребява неговото завещание за каквито и да било дарителски акции или реклама ”. Така и не излиза наяве къде се намира тайното наследство на поп иконата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР