Покойната легенда на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт очаквано бе

...
Покойната легенда на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт очаквано бе
Коментари Харесай

Коби Брайънт с две обложки на NBA 2K21

Покойната легенда на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт предстоящо бе определен да свети на обложката на новия баскетболен симулатор NBA 2K21. Версията с лика на петкратният първенец от НБА се назовава Mamba Forever Edition, а самите обложки са две на брой - едната, с потника с №8, е за системите PS4, PC и т.н, до момента в който другата с №24 е за технологиите от идващото потомство - PS5 и XboX Series X.

Mamba Forever

this tweet for a closer look at the creation of the two Mamba Forever Edition covers and to get big #NBA2K21 updates through the rest of the year
— NBA 2K21 (@NBA2K) July 2, 2020 Тази седмица стана ясно, че другите двама баскетболисти, които са определени да бъдат на кориците на NBA 2K21, са Деймиън Лилард и Зайън Уилямсън.

Mamba Forever A closer look at the covers

We love and miss you Kobe #NBA2K21 pic.twitter.com/Jf1M5kUewx
— NBA 2K21 (@NBA2K) July 2, 2020 Коби и щерка му - Джиджи, напуснаха този свят в трагична злополука с хеликоптер на 26 януари тази година. " Черната мамба " посвети цялата си кариера на Лос Анджелис Лейкърс, с който завоюва 5 трофеи от НБА, а самостоятелните му оценки включват 18 участия в " Мача на звездите ", MVP на сезона през 2008-а, повторен MVP на Финалите, 11 пъти селектиран в Първия съвършен тим на НБА и 9 пъти в този на най-хубавите бранители.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР