Поколенията са различни. Начинът, по който се управляват също. Да

...
Поколенията са различни. Начинът, по който се управляват също. Да
Коментари Харесай

Няколко поколения търговци? Още по-добре!

Поколенията са разнообразни. Начинът, по който се ръководят също. Да има във компанията няколко генерации търговци не е неприятно. Напротив, това може да се употребява като актив за развиване на повече продажби. Само би трябвало да знаете и приемете верния метод. 

" Когато се реалокирах в Бостън, от време в точния момент посещавах едно заведение за бързо хранене с моя дребен наследник. Бяхме постоянно обслужвани от една жена на към 70 години с боядисана в блестящо червено коса. Ако нещо ме стимулира да основа благосъстоянието си, това бе тя. Призрачната картина да сервирам бургери в моята напреднала възраст ме ужасяваше. Никой, помислих си, не желае да прекара златните си години на напреднала възраст, работейки в заведение за бързо хранене ", споделя искрено Маргарет Хаферман в Inc.com. 

Но доста от нас ще работят, когато станат на 70. Преди време Уолстрийт джърнъл означи, че броят на хората на възраст над 65 години, които към момента работят, в Съединени американски щати се е покачил с 20%. В доста страни на Европа популацията застарява, все по-вече възрастни хора избират да работят до момента в който могат да бъдат пенсионирани. 

Отчасти това е по този начин, тъй като поколенията към този момент живеят по-дълго и по-здравословно от всеки път. И частично е по този начин, тъй като те би трябвало да оцеляват. " Означава също, че когато сте водачи в компании, от ден на ден ще управлявате хора по-възрастни от вас. Ще го вършиме сполучливо, в случай че признаете няколко неща ", отбелязва Хаферман и ги показва:

Поколенията са разнообразни.

Ние всички сме образувани като персони от основни събития, обществени трендове и настройки. Бейби взрив поколението не е заслепено от скоростта и многозадачността на поколението Х или поколението Y (тези, които са родени след 1981 г.). Всяко потомство има своите мощни и слаби страни и отличните шефове правят оценка разликите. Те ги употребяват и ръководят за по-добро показване пред клиентите. 

Опитът е от голяма важност.

Изкушаващо е да си представим, че технологиите трансформират безусловно всичко и че новите компании са изцяло нови. Но множеството бизнес въпроси за паричните потоци и стратегическото позициониране са компетентност на по-опитните чиновници, които имат по-дълбок взор към работата. Тоест, на по-възрастното потомство. 

Възрастните хора не са изтощени.

Има доста чиновници над 60 години, които обичат работата си. Те не са се пенсионирали, тъй като са въодушевени и енергични. А не противоположното, каквато е всеобщата визия - че са остарели и изтощени.

Разнообразието във възрастта може да бъде толкоз мъчно за ръководство, както и това сред двата пола.

Но това може да бъде също толкоз скъпо. Осъзнайте цената, присъща на опита и дайте опция на по-опитните чиновници да наставляват младите. Така ще получите скъпи изгоди и ще продължите да поддържате скъпите практики и обичаи в компанията. 

Междуличностните връзки са мощ.

Служителите не са лоялни към компаниите, а един към различен. До такава степен, че когато връзките сред младите и по-възрастните са мощни, цялата компания става по-сигурна. По този метод опитът не излиза през вратата, а остава вътре, в компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР