Поколение, което отказва да порасне, безотговорни, пристрастени към технохолигиите, егоцентрици.

...
Поколение, което отказва да порасне, безотговорни, пристрастени към технохолигиите, егоцентрици.
Коментари Харесай

Депресията, хиперактивността и наркотицити или защо милениалите ще боледуват повече и умират по-млади

Поколение, което отхвърля да порасне, безотговорни, пристрастени към технохолигиите, егоцентрици. Към всички тези характерности на милениалите - демографската група хора, родени от началото на 80-те до началото на 2000-те години, можем да добивам още нещо неласкаво - боледуват повече и умират по-млади.

Поне това сочи отчет на здравната компания Blue Cross Blue Shield, който изследва метода на живот на милениалите и по какъв начин той ще се отрази на стопанската система. Според него в идващите 10 години това потомство ще е все по-болно и ще заплаща от ден на ден за здравето си.

Според данните на отчета милениалите или поколението Y може да чака ще страда от най-малко 40 % по-висока смъртност спрямо предходното потомство Х на същата възраст. Тя обаче няма да е породена от " тривиални " заболявания като сърдечно-съдови болести или рак.

Не - милениалите страдат най-много от меланхолия, хиперактивност и корист с наркотични субстанции. Затова и инцидентна свръхдоза, самоубийство или ликвидиране биха били най-вероятните аргументи за гибелта им. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР