Поклонението пред тленните останки на бившия министър на образованието доцент

...
Поклонението пред тленните останки на бившия министър на образованието доцент
Коментари Харесай

Сбогуваме се днес с бившия министър на образованието доц. Игор Дамянов

Поклонението пред тленните остатъци на някогашния министър на образованието доцент доктор Игор Дамянов е през днешния ден от 12.00 часа в ритуалната зала на Централните софийски гробища. Това заяви пресцентърът на Министерството на образованието и науката.

Игор Дамянов е роден на 1 август 1953 година в Лом, а умря на 18 март 2019 година От 2003 до 2005 година беше министър на образованието и науката. Доцент Игор Дамянов приключва специалността " История " в Софийския университет " Св. Климент Охридски " през 1977 година Специализира история на интернационалните връзки в Париж, в Института по балканистика в Москва и в Атинския университет.

Той е и " Доктор хонорис идея " на Санктпетербургския държавен стопански университет. От 1978 година преподава история в катедрата " Международни връзки " на ВИИ, през днешния ден - Университета за национално и международно стопанство /УНСС/. Бил е също декан на факултета " Международна стопанска система и политика ", зам.-ректор на УНСС и зам.-министър на образованието и науката, напомнят от МОН. / Канал3

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР