Поклонението пред паметта на голямата актриса Виолета Гиндева ще бъде

...
Поклонението пред паметта на голямата актриса Виолета Гиндева ще бъде
Коментари Харесай

Сбогуваме се с Виолета Гиндева на 30 април

Поклонението пред паметта на огромната актриса Виолета Гиндева ще бъде на 30 април (вторник) от 11 ч във фоайето на Народния спектакъл, написа " 24 часа ", базирайки се на шефа на трупата Мариус Донкин.

" С голяма тъга ви оповестяваме, че през днешния ден след малко боледуване ни напусна прелестната актриса от трупата на Народния спектакъл ВИОЛЕТА ГИНДЕВА... Нямаме думи, с цел да изразим обичта и поклонението си към нея, и тъгата
от загубата... Светъл път! Обичаме те вечно и благодарим! ", написа в уеб страницата на Народния
спектакъл.

Донкин беше индивидът, който върна актрисата на първата сцена след дългото й отдръпване от светлините на прожекторите. Напоследък тя се оплаквала от проблеми със сърцето. Последно имаше роля в пиесата на Горки " Чудаци ".
Точно на едно от тези представления й прилошава, само че спектакълът не се отсрочва - въпреки също да има здравословни проблеми, на сцената незабавно излиза титулярката Добринка Станчева. После получава болки в стомаха и се постанова незабавното й приемане в болница.

*Виолета Гиндева издъхна навръх именния си ден - Цветница* " Милата, благата Виолета ", промълви с горест Стефан Данаилов, в който бяха сътрудници в паметната лента " Черните ангели ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР