Показно убийство в София. Бизнесменът Петър Христов беше застрелян пред

...
Показно убийство в София. Бизнесменът Петър Христов беше застрелян пред
Коментари Харесай

Бивш следовател с покъртителен анализ за показния разстрел на Христов и гореща версия за Къщата на ужасите в нови Искър

Показно ликвидиране в София. Бизнесменът Петър Христов беше убит пред офиса си в столичния квартал " Манастирски ливади ", за което първо БЛИЦ заяви. Куршумите попаднали в гърдите на 49-годишния мъж и той умира минути, откакто е бил признат във Военномедицинска академия.

„ Убийството е показно и безогледно. Улицата правораздава и това е най-лошото нещо, което се случва. Имаме повече от 180 неразкрити убийства, което значи, че няма устойчиво разследване”, разяснява пред Нова телевизия някогашният следовател Андрей Цветанов.

Той добави, че е разумно една от версиите за показното ликвидиране на предприемача да е възмездие.

„ Трябва да се промени метода на работа на прокуратурата. Нужни са положителни експерти в полицията. Трудно се работи по поръчковите убийства”, сподели още Цветанов.

Той разяснява и шесторното ликвидиране в Нови Искър.

„ Лично аз имам запаси, че тези убийства са свързани с подобен лекомислен претекст. Това най-вероятно е поръчково. Не може шест индивида да бъдат убити ей по този начин поради някаква хипотетична любов”, на мнение е Андрей Цветанов във връзка кървавото действие в Нови Искър и открития мъртвец на убиеца росен Ангелов, за което първо БЛИЦ заяви .



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР