„Показно ни беше показано, че ние все още живеем в

...
„Показно ни беше показано, че ние все още живеем в
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Живеем в завладяната държава на Борисов, Гешев и Цацаров

„ Показно ни беше показано, че ние към момента живеем в страната на Гешев. Затова и една от нашите съответни цели е обвързвана със правосъдната промяна. Тази седмица в зала влиза закриването на профилираните съд и прокуратура”, добави той.

По думите му има „ ужасно много” случаи в прокуратурата, които се държат на трупчета и не се прави нищо по тях.

За образец Ананиев даде отчета на АДФИ, показващ злоупотреби за 556 млн. лева „ Има очевидец, който прокуратурата отхвърля да разпита. Прокуратурата не желае този очевидец да бъде разпитан - за какво? Защото това е прокуратурата на Борисов”, добави депутатът и посочи, че има доста хора, които са злоупотребявали с обществен запас и са били част от корупционни схеми.

Случилото се в петък посочило, че би трябвало да се търси правосъден надзор върху прокурори, които отхвърлят да си свършат работата. „ Има ужасно доста образци за хора, които за доста по-малко, са арестувани освен за 72 часа, а с месеци. Вижда се двоен стандарт или никаква липса на стандарт, когато се приказва за Борисов и най-близкия му кръг”, сподели още депутатът.

Ананиев посочи, че казусът сега е, че когато се търси правдивост има развой, в който по закон взе участие прокуратурата. „ Очаквам Министерство на вътрешните работи да си прави работата, чакам да има още арести. Те отново ще стигнат до прокуратурата. Всеки има опция да проработи по закон и в името на българското общество - те избраха да не го вършат. Но това не значи, че Министерство на вътрешните работи няма да си прави работата”, безапелационен е той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР