Показали сме, че където има съмнения, се взимат сериозни значения.

...
Показали сме, че където има съмнения, се взимат сериозни значения.
Коментари Харесай

Имотните афери са част от предизборната кампания, считат от ГЕРБ

Показали сме, че където има подозрения, се взимат съществени смисли. Това, което считам, е, че тези случаи с жилищата ще бъдат прегледани в подробност. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков във връзка имотните афери на властта в ефира на Нова телевизия.
По думите на Биков Цветанов е с извънреден престиж в границите на партията. Ние би трябвало да отчитаме, че този скандал е, част от предизборната акция. Тук става въпрос за това, че тематиката на предизборната акция сега, за жалост, е тази. Хората, които пускат това следствие, би трябвало да знаят, че те към този момент вземат участие в предизборната акция , безапелационен е Биков. Не мисля и че госпожа Цачева някой би могъл да я упрекна в корупция, сподели още Биков.
Министърът на околната среда и водите Нено Димов също разяснява имотните кавги от последните дни, като и съгласно него става въпрос за начало на предизборната акция.
Напълно починали сме по имотната тематика , съобщи Явор Божанков от Българска социалистическа партия във връзка имотните кавги на властта. Той разяснява жилищата на Елена Йончева и Корнелия Нинова, като сподели, че офанзивата на ръководещите е най-хубавата отбрана. По думите на Божанков този проблем не е генериран от Българска социалистическа партия. Не мога да се съглася, че това е началото на акцията, тъй като това не е тематика, стартирана от Българска социалистическа партия, уточни още Божанков.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР