Показахме с Румен Христов и земеделците как изглежда пропукания ГЕРБ.

...
Показахме с Румен Христов и земеделците как изглежда пропукания ГЕРБ.
Коментари Харесай

Бойко Борисов към кметовете на ГЕРБ-СДС: Вие сте армия


Показахме с Румен Христов и земеделците по какъв начин наподобява пропукания ГЕРБ. Ако в този момент излезем извън това ще е като един огромен митинг. В някои от градовете с сътрудниците от Съюз на демократичните сили бяхме съперници. Борихме се с политически претекстове, само че когато стане дума за демократични полезности и за синя концепция, сме дружно. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов по време на националната работна среща на партията.

Премиерът на България не скри насладата си от постигнатата безапелационна победа на първи тур на локалните избори в някои общини, като Хасково. Той се обърна към Делян Добрев и съобщи, че по-добра реабилитация от това няма.

„ Много съм наскърбен от нашите другари, които би трябвало да спрем да назоваваме демократи. Те са деца на някогашната номенклатура. Тези ли демократи бе? Те ли се съешиха с Христо Иванов и Атанасов? Това е опозицията вътре, която е била със своите сателите “, означи Борисов.

„ Вие сте войска “, обърна се още веднъж към кметовете от ГЕРБ. „ Няма сфера, в която да няма растеж. Под 4% безработица, единствено по времето на служебното държавно управление се губят 100 ТИР-а с контрабандни цигари “, съобщи той.

Борисов разяснява и римския избор. „ Накарал съм да ми изкарат за президентските избори, тъй като ми споделят, че ромите обичали Бойко. Защото им осигуряваме работни места, 50 000 деца ги вкарахме да учат, с цел да не крадат. В София, в случай че не са ромите, кой ще ви чисти? Метат като пчелички. Мръсната работа я правят единствено те. Ние сме им обезпечили техните деца да са образовани, колкото нашите и да си изкарват почтено парите “, заключи премиера.

„ Изкарал съм по какъв начин са дали своят вот на президентските избори - 40 915 за Радев, за Цецка малко над 19 000. Ако приказваме за корпоративен избор, на нас още не ни е предходна отминалостта за Костинброд и чудовищната операция “, призна Бойко Борисов.

„ Те се озлобиха най-вече, когато съвсем купиха "Грипен ", а ние стратегически закупихме Ф-16 и към този момент ни гледат с почитание в НАТО “, съобщи водачът на ГЕРБ. Той даде и още образци - интерконекторът с Гърция, хванатите за шпионаж, Балкански поток го изтъргувахме с един милиард по-евтино и така нататък Защо не ни поддържаха най-малко в този момент? Кое им хареса в Мая повече? Мутра ли е Фандъкова или е деспот? Те приказват нелепости, изкарват компромати и споделят ГЕРБ беше доста неприятен с нас. С кое, запитвам? Срещу белия рейс и индивидът, който поддържаше Орешарски. Защо ви дразним, че ние сме евроатлантически съюз? “, пита се министър председателят.

„ Днес чух, че Нинова споделила, че имало репресирани след изборите. Моля я да ми ги изпрати тези хора. Ако се окаже, че е правилно персонално ще им се извиня и този който си го е разрешил, ще има реакция “, закани се Борисов.

„ Поздравявам сътрудниците от Съюз на демократичните сили за положителния резултат. Принципът на синия цвят задължава да бъдем дружно. Нека през днешния ден да ни видят усмихнати. Ще ви се карам и предупредя идващия път “, разяснява Борисов. Той се обърна към кметовете с думите: "Хората би трябвало да видят, че милеете за вашите общини ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР