Показахме, че в България не вярваме на фалша, че можеш

...
Показахме, че в България не вярваме на фалша, че можеш
Коментари Харесай

ГЕРБ: Показахме, че в България не вярваме на фалша

Показахме, че в България не имаме вяра на фалша, че можеш да получиш поддръжка в резултат на резултати и съответни хрумвания, не с лозунги, не с нереалистични обещания и подправени вести. Това съобщи лидерът на евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел на конференция след края на изборния ден

Брифингът протече в отсъствието на премиера Бойко Борисов, който щял да разяснява настрана изборите във вторник.

"Искам да благодаря на участниците в тези евроизбори, които не се поддадоха на антикампанията. Искам да благодаря и на сътрудниците от Съюз на демократичните сили и структурите им за мобилизацията, както и на десните обединения, с които имахме съглашение за тези избори. Това е доста явен позитивен сигнал за дейна, уважавана България в Европа ", уточни Мария Габриел.

Без да посочва имена, Габриел изясни, че с изключение на "видимите съперници " от ГЕРБ имали и един "невидим ", който не пропущал опцията "да прелее гласове към партията, която го издигнала ". Очевидно тя визираше президента Радев и Българска социалистическа партия. "Това е първа негова загуба и втора за неговия наставник ", разяснява лидерът на листата на ГЕРБ.

"Благодаря на българите, които споделиха доста ясно: Искаме резултати, желаеме почтеност и съответен ангажимент. Това сме правили в тази акция “, посочи тя и добави, че с всяка своя дума застава зад работата си.

"Това показахме целия тим в тази акция. Нашият водач Бойко Борисов сподели, че има един ден за амнистия. Искам да благодаря на всички българи, които през днешния ден ми я дадоха “, приключи Мария Габриел.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР