Показахме, че столетницата е по-маловажна от младата партия Воля и

...
Показахме, че столетницата е по-маловажна от младата партия Воля и
Коментари Харесай

Марешки: По-важни сме от БСП, стреснахме управляващите


Показахме, че столетницата е по-маловажна от младата партия " Воля " и показахме, че сме по-важни тъй като не приказваме за машинно гласоподаване като Българска социалистическа партия, а за приходи, обучение, опазване на здравето – това е дневният ред. Това разгласи в предаването " Тази събота " по bTV водачът на „ Воля “ Веселин Марешки.

Той разяснява за какво неговата партия първо напусна Народното събрание като Българска социалистическа партия, а по-късно разгласи, че ще вземат участие във образуването на кворума, само че не и в дебатите в зала.

" Ние ги стреснахме, стреснахме ръководещите, че няма просто по този начин да си приказват. Да не мислите, че тематиката е за жилищата, че някой си ги е купил на по-ниска цена. Това е най-малкото ощетяване на хората – не приказваме за милиардите, които ще похарчим за самолетите, а договорката си върви тихомълком. От това дребнотемие искахме да ги събудим, да им кажем, че повече не може да продължава по този начин ", означи още водачът на " Воля ".

 

Марешки изясни, че неговите депутати не престават да са в Народното събрание, тъй като другата заплаха е още по-голяма и безсмислена. " Предсрочни избори, харчене на милиони, лобиране от страна още по-слабо държавно управление, назначено от президента, обир, нов обир и повторение на същите резултати ",  отбеляза Марешки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР