Показахме, че има и друг модел на поведение – този

...
Показахме, че има и друг модел на поведение – този
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Показахме честност в политиката

„ Показахме, че има и различен модел на държание – този на почтеност в политиката, на почтеност в посланията по време на предизборната акция. Ние споделяме какво сме свършили, вместо да обещаваме. Защото честното отношение към българския гласоподавател е това претендентите да бъдат представяни с биографията си – съгласно това какво са свършили, а не тъй като са добре изглеждащи, отлично говорещи и доста обещаващи ”. Това съобщи лидерът на листата на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” – Валери Симеонов в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Верен на слогана на обединението „ Вместо думи – дейности ”, той уточни свършеното от него като вицепремиер и депутат, както и от останалите депутати на НФСБ за по-малко от две години. Сред тях е построяването на ограда по границата с Турция – от извънредно значение за сигурността като външна граница за Европейския съюз, която спря мигрантския поток.

„ Доказахме, че страната е по-силна от мутрите и групировките ”. Това акцентира Валери Симеонов, припомняйки за акциите по курортите, довели до това в тях да има повече ред и успокоение, както и до това в бюджета на страната да влязат няколкостотин милиона лв. повече.

„ С действителни дейности защитихме дребния бизнес – дребните притежатели на бензиностанции и търговци на горива, притежателите на казани за ракия, хората по стратегия „ Плод и мляко ”, дребните аграрни производители ”, уточни Валери Симеонов.

Той напомни и това, че за първи път от 30 години насам към българите в чужбина бе построен мост – като вицепремиер и депутат Валери Симеонов, дружно с НФСБ, сподели на нашите общности, че те не са сами, застана зад тях в спазването на правата им, инициира построяването на учебни заведения в Украйна и Унгария, както и проучването на български език.

Всичко това демонстрира, че Валери Симеонов и останалите претенденти от листата на родолюбивата коалиция са хора на действието – не на приказките.

„ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” се явява на идните избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР