показа, че е една от най-диалогичните формации, която може да

...
показа, че е една от най-диалогичните формации, която може да
Коментари Харесай

Явор Гечев: БСП показа, че е една от най-диалогичните формации и има кадрови потенциал

сподели, че е една от най-диалогичните обединения, която може да си приказва с всички и има кадрови капацитет. Това разяснява Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година, член на Националния съвет на, в отговор на въпрос на публицисти в Пловдив за какво съгласно него президентът е връчил третия мандат на партията. Според него в предходните мандати са били търсени разновидностите за по-дясно и в центъра, " само че може по-вляво да се случи ". Политическата конюнктура в страната е комплицирана, партиите са с изравнени позиции и всичко може да се случи в този мандат, означи Гечев.

Най-нормалното нещо е, че Народното събрание е мястото, където всички да си приказват - за национални цели, за всичко, което се случва в страната, разяснява Гечев. На въпрос дали е вероятен вид за съдружен кабинет на ГЕРБ и той сподели, че не може да отговори и е въпрос на изкуството на дипломацията и политиката. Зависи какво ще си кажат водачите, какви полезности ще намерят, защо ще се схванат, само че в никакъв случай не се влиза в договаряния с настроението, че те няма да се схванат, означи Гечев.

По думите му всяко държавно управление следва неговите си политики и, когато се образува, то следва политиките на партиите, които са го излъчили и го поддържат. Едно такова нетрадиционно държавно управление с трети мандат е въз основата на компромисите, само че пък има сполучливи такива, така че всичко е допустимо, добави Гечев. 

Гечев сподели още, че Националният съвет на би трябвало да даде мандат за диалози, само че не и авансово да се затварят вратите с критерии, което по думите му би било предубеждения. Като най-важни политики той уточни резистентност на страната и бюджета, който на процедура чака един непрекъснат кабинет да пристигна и построи личните си политики, в това число и финансови.

Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година взе участие в отбелязването на 127 години растителнозащитна активност в България в Аграрния университет в Пловдив, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР