Покъртителни снимки от тоалетните за ученици в ПГАСГ “Арх. Камен

...
Покъртителни снимки от тоалетните за ученици в ПГАСГ “Арх. Камен
Коментари Харесай

Покъртителни кадри от тоалетните на училище в Пловдив

Покъртителни фотоси от тоалетните за възпитаници в ПГАСГ “Арх. Камен Петков " – Пловдив бяха изпратени в редакцията на Plovdiv24.bg.  Вратите тук-там изобщо липсват, а там, където ги има, са изпочупени. В сигнала нашите читатели пишат: “Това е възмутително, както и неточно от страна на управлението - даже и в тоалетната не може да бъдеш усамотен и спокоен! "

Това, което разбрахме импровизирано е, че вратите са изкъртени от самите възпитаници. Имало “двама-трима калпазани ", които очевидно обичат да разрушават, вместо да градят, а сякаш ще стават строители. 

Принципно вратите не са били включени в огромния ремонт на учебното заведение, който започва в края на месец май 2021 година. Били са сменени единствено вратите на класните стаи, заяви за медията ни шефът на гимназията Мариана Спасова.

Строителните работи към този момент са завършили и са в размер на 1 325 977 лева Проектът се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия " Региони в напредък “ 2014-2021, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейски фонд за районно развиване, за " Регионална просветителна инфраструктура " и в " Подкрепа за професионалните учебни заведения в България ".

По време на първата копка директорката Мариана Спасова изрази насладата си, че гимназията ще има опция да усъвършенства изискванията и средата за образование на учениците.

Днес обаче сме очевидци на факт, който демонстрира, че очевидно някой не желае тези прелестни условия, от което пък страдат останалите. 

Директорката доста прочувствено и със страдание ни заяви, че това с вратите не е от през вчерашния ден. Някой е почнал да ги кърти от предходната година. Вандалската демонстрация продължава, само че към момента не е разпознат ученикът, който го прави. Това се случва единствено на единия кулоар, при другите тоалетни няма проблем. Няколко пъти се поправят, само че на другия ден още веднъж са счупени.

Училищното управление не може да предприеме ограничения, тъй като не е открит нарушителят. В тоалетната няма по какъв начин да се слагат и камери. Сега е решено да се сложат ламарини от двете страни, които ще са бели и които ще закрепят вратите по-здраво. Така, че да не може да се чупят. " Ще ни излезе скъпо, по 150 лв. на врата, само че ще го създадем. Очакваме материалите ", сподели Спасова.  

Всички от управлението на гимназията се надяват причинителят да бъде хванат с общи старания, в това число и с тези на учениците, с цел да му се потърси отговорност и да се постави завършек на драмата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР