Покарай книгата на принц Хари поданиците и почитателите на британската

...
Покарай книгата на принц Хари поданиците и почитателите на британската
Коментари Харесай

Неписаната традиция, която свързва крал Чарлз и принц Алберт

Покарай книгата на принц Хари поданиците и феновете на английската монархия малко позабравиха за идното грандиозно събитие в двора тази година - коронацията на крал Чарлз, която ще се състои на 6 май.
 Крал Чарлз, церемонията по коронацията и кои дни са публични празници във Англия
Решението, което британското държавно управление взе за Чарлз и Камила

Какво ще се случи след коронацията

Благодарение на различен европейски монарх обаче научаваме малко детайлности за нея. Принц Алберт на Монако даде изявление за списание People, в което удостовери, че той и брачната половинка му принцеса Шарлийн ще участват на церемонията в Лондон.

" Сигурен съм, че това ще е страхотна и доста вълнуваща гала. С Негово величество поддържаме връзка, откогато е крал, само че не сме се срещали персонално от погребението на кралицата ", споделя 64-годишният Алберт.
 Снимка 579760

" Сигурен съм, че Негово величество ще добави своя персонален щрих към церемонията, само че какъв тъкмо ще е той, няма по какъв начин да знам. " Принцът на Монако прибавя още, че децата му с Шарлийн - осемгодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела, са прекомерно дребни, с цел да участват на сходно събитие.

" Не зная какъв брой коронации на английски монарси ще видя през живота си, тъй че имам намерение да се възползвам оптимално от тази ", споделя още Алберт. Припомняме, че церемонията по коронясването на крал Чарлз през май ще е първата от 70 години насам във Англия - през 1953 година последно е коронясана кралица Елизабет Втора.

Алберт не пропуща да подсети и за дългогодишните си топли връзки с Чарлз. " Имаше един интервал от няколко години, когато по време на кралски събития и публични мотиви - сватби, погребения, кръщенета, постоянно ни слагаха дружно. "

Принцът на Монако изяснява, че по това време той и Чарлз постоянно са били един до различен в процесиите на такива събития, тъй като са били единствените " необвързани мъже от кралски генезис ". " Това си остана като наш персонален анекдот. Продължаваме да се смеем на него ", добавя той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР