Поканил съм ги и трите тук, защото ми беше домъчняло.

...
Поканил съм ги и трите тук, защото ми беше домъчняло.
Коментари Харесай

Три красавици окупираха дома на Ламбо! Той се изповяда за изневерите, кражбите и болестта му

Поканил съм ги и трите тук, тъй като ми беше домъчняло. Марияна я познавам от младини. Знаете ли какво гадже беше. С Жени имам хубава среща, едно от най-хубавите ми изявленията. Тя беше млада кореспондентка. От тогава не си правила такова прочувствено изявление. Ти се политизира и до там. Колко се е барнала Диана. Обърна се Стефан Данаилов към всяка една от гостенките си. Трите - Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова взеха изявление от аления народен представител.

„ Чакам коктейл от ужаси от въпроси, които ще ми бъдат задавани от тези влъхви “, пошегува се Ламбо.



Данаилов описа за огромната си обич Мария: „ Аз съм й бил правилен, само че съм и походвал. 2016 година щяхме да създадем 50 години дружно “.

Най-смешната преживелица на двамата е била в Италия. „ Най-смешното е, че ѝ бръкнаха в чантата в Рим и ѝ откраднаха портмонето. Викам ѝ стига ме излага, по какъв начин по този начин ще ти откраднат портмонето. Трима мъже сме с теб. Тя ми сподели: Какво се хилиш, тия пари ти си ми ги дал “, спомни си Данаилов.

„ Ако тя трябваше да ме ревнува, да се е самоубила 100 пъти. Хал хабер си нямаше от парите. Нямаше визия какво има и какво няма “, сподели Данаилов.

Той разкри и по какъв начин Мария е схванала за сина му от Ирен Кривошинова. Разбра на два стадия. Още Владо като беше преди малко роден. Моята огромна неточност е, че когато той стана на 16 години и Ирен се обади ѝ сподели, че е време да дам името си на Владо, аз не споделих на Мери, че ще дам името си. Проявих безусловно безволие тогава, с цел да не обидиш единия, да не обидиш другия “, сподели Данаилов.

Относно дали са съумели да се сбогуват един с различен, Данаилов описа, че, когато е бил болен, са съумели да прекарат много време дружно.

След химиотерапиията аз нямах имунна система и не трябваше да излизам. И по този начин аз на едното диванче, тя на другото. Тя обаче усещаше и споделяше: „ Ламбе, Ще си отивам “. Държеше се, до момента в който влязох в ремисия.

„ И до в този момент ѝ приказвам. Има едно кандилце с нейна снимчица и преди лягане минавам и ѝ споделям „ Лека нощ, Мери “. Аз съм религиозен, не го ли направя – нещо иска ми се случи “, уточни още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР