Поканих представителите на синдикатите в МВР, тъй като мой дълг

...
Поканих представителите на синдикатите в МВР, тъй като мой дълг
Коментари Харесай

Министърът на МВР след среща със синдикатите: Мой дълг е да представя виждания си за работата, но и да чуя от тях основните проблеми

„ Поканих представителите на синдикатите в Министерство на вътрешните работи, защото мой дълг в качеството ми на министър е както да показва моите визии за работата, по този начин и да чуя от тях главните проблеми “. Това съобщи след срещата, състояла се през днешния ден в Министерството на вътрешните работи, министър Младен Маринов, оповестиха от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи.
 Младен Маринов  4c76b8db5edf84644947ee8d375760a3c_1000x667  26a166d5f24f7448c9b5189aaa7cfae6e-1_1000x667  26a166d5f24f7448c9b5189aaa7cfae6e_1000x667  getimage_1000x668
Той акцентира значимата роля на синдикалните организации, самостоятелни от политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, както като коректив на управлението, по този начин и за подпомагане при запознаване с настоящите въпроси и за отбрана на ползите и законовите дейностите на чиновниците пред обществото.

Вътрешният министър заключи тематиките, във връзка с които има цялостно съвпадане на мненията на обособените синдикални организации, засягащи главен кръг от чиновници: законодателните промени, подлагани на обсъждане; част от обществените пакети; и чисто на практика, свързани с административна тежест и с униформеното облекло – който е измежду въпросите в развой на решение.

Синдикалните организации пожелаха триумф на министър Маринов на новата позиция, отчитайки, че от триумфа на един министър значително зависят триумфите на хората, работещи във ведомството. Заявено бе цялостно подпомагане и поддръжка към вътрешния министър при превъзмогване на кардинални проблеми, които не могат да бъдат решени бързо, измежду които хроничното недофинансиране на министерството и мотивацията на чиновниците.

На срещата с представителите на синдикалните организации в Министерство на вътрешните работи участваха също заместник-министър Стефан Балабанов, заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Георги Арабаджиев, както и шефовете на основните дирекции „ Национална полиция “ и „ Гранична полиция “ – основен комисар Христо Терзийски и основен комисар Светлан Кичиков.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР