Поканени са не само децата, преминали през заведението, но и

...
Поканени са не само децата, преминали през заведението, но и
Коментари Харесай

Осиновени даце и осиновители отново се срещат във Варна


Поканени са освен децата, минали през заведението, само че и всички осиновители, осиновени и техните фамилии, без значение от мястото и града, в които ориста ги е събрала. 

Както всяка година, събитието ще премине под формата на празник, в неофициална конюнктура, с доста игри и занимания за децата. Подготовката на програмата този път е поверена на Димитър Увалиев. Сцената обаче ще открита за всички дребни посетители, които желаят да покажат своя гений. 

Празникът " Аз и моето семейство “ започва през 2001 година в Дома за медико-социални грижи за деца във Варна, като по това време е неповторим за страна. Инициативата за провеждането му е на шефа на лечебното заведение доктор Стефка Джанкова, която заимства концепцията от страни като Италия, Дания, Съединени американски щати. През миналата година форматът бе уголемен и измежду поканените бяха всички деца, минали през Отделението за недоносени и новородени в ДМСГД – Варна. " Тази година още веднъж ще чакаме нашите дребни герои, с цел да се порадваме дружно на техните триумфи “, разяснява доктор Джанкова.

Тя посочи, че разполагаем на родителите на всички деца ще са експерти от мултидисциплинарните екипи в ДМСГД – Варна – психолози, логопеди, рехабилитатори, кинезитерапевти, специфични педагози.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР