Пожелавам здраве, берекет и вода във всеки дом. Нека 2020

...
Пожелавам здраве, берекет и вода във всеки дом. Нека 2020
Коментари Харесай

Карадайъ: Сегашните кризи са олицетворение на 10-годишното хаотично управление

Пожелавам здраве, благодат и вода във всеки дом. Нека 2020 е мирна и сполучлива, дано България в границите на Европейски Съюз да откри правилния път за разцвет, да сътвори и подсигурява същински европейски условия за живот и развиване. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при започване на новата сесия на 44-ото Народно събрание.

 © БГНЕС
В последните 10 години властта се упражнява като решение на съответни проблеми при пожар, на правилото проба-грешка, което води до рецесия и по този начин от рецесия в рецесия.

Сегашните рецесии са въплъщение на 10-годишното безредно ръководство. 10 години се върви по инерция и се преглежда властта като персони, а не като модели на ръководство. Липсата на ясна визия не може да се компенсира с лични смени, добави Карадайъ.

Днес време за предизвестие няма. Проблемите в ръководството стопират развиването на страната ни и ни връщат обратно. Сериозни и тежки са проблемите, стоящи пред нас за решение. Проблемите би трябвало да бъдат решени в доста къс период и то преди да е настъпила парламентарната рецесия. Тежките рецесии в този момент са задоволително съществени, с цел да няма никой илюзията, че нещата могат да продължат по същия метод -основно двете рецесии във водния бранш и опазването на здравето са предстоящи, тъй като тези браншове са нереформирани. Тези бомби са авансово заложени поради отвод от промени и поради модела на властта – без ясна визия, цели и без ясна стратегия с ясни цели, безапелационен е Карадайъ.

Движение за права и свободи е за чисти храни, чист въздух, чиста вода и чиста сила. За каква чиста вода да приказваме като въобще няма вода. За какви здравословни условия да приказваме като има толкоз доста проблеми пред опазването на здравето. Наливането на пари в бездънната каца здравна каса ни отдалечава от ден на ден от решение на проблемите, разяснява Карадайъ.

Той акцентира, че ГЕРБ няма с какво повече да се оправдава, ръководят 10 години. Днешните проблеми, тежки и съществени, се дължат само и единствено на ГЕРБ. 30 години след началото на прехода се постанова оценката за оттегляне от демокрацията и отново с помощта на ГЕРБ. Ситуацията изисква незабавни и решителни виновни дейности. Призоваваме ви за обща политическа воля да превърнем 2020 в година на консенсус по политическите и стопански цели на България, които да дефинират пътя на демократичното развиване на страната. Българското общество чака стопански напредък, обезпечени обществени услуги и европейско качество на живот. Нека всички бъдем на висотата на своите отговорности, добави още Карадайъ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР