Пожелавам ви да се радвате на детство, изпълнено със смях,

...
Пожелавам ви да се радвате на детство, изпълнено със смях,
Коментари Харесай

Министър Гьоков: Децата са най-ценната част от нашето общество

Пожелавам ви да се радвате на детство, изпълнено със смях, равнодушие, другарство и радостни игри.

Бъдете любознателни, не спирайте всеки ден да търсите и откривате вълшебствата на живота и света към вас! Пазете своята детска непорочност и откровеност, мечтайте самоуверено, учете нови неща, изпълвайте с горделивост своите родители, а ние ще се грижим за вашето успокоение и сигурност “. С тези думи министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков се обърна през днешния ден към децата, присъстващи на проведеното от Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) празненство във връзка 1 юни – Международния  ден на детето. „ Децата са най-ценната част от нашето общество. Те са нашето бъдеще и нашата вяра, че всичко положително, което сме почнали, ще бъде продължено “, добави той.

Празничният ден тази година е под мотото „ Нека всеки ден да бъде празник на детето “ и е с фокус върху сигурността в мрежата. В събитието участваха заместник-министър Иван Кръстев, ръководителят на ДАЗД Елеонора Лилова, представители на Столична община и организации, работещи в региона на правата на детето.

„ Знам, че всички обичате да играете и сърфирате в интернет. Но бъдете деликатни, тъй като не всички хора, които ще срещнете там са доброжелателни. Затова никога не казвайте на непознати своето име, адрес, ключова дума от е-поща, телефонен номер или къде учите “, посъветва децата министър Гьоков.

В поздравлението си министърът не пропусна да се обърне и към уредниците от ДАЗД, като акцентира значимостта на ежедневните старания за осъществяването на идеята, отстоявана и от Министерството на труда и обществената политика – всички деца да порастват в здравословна среда, сигурност и отбрана. „ Всички ние сме виновни за тяхното богатство и сме длъжни да ги закриляме и направляваме, с цел да бъдат почтени жители на България! “, съобщи министър Георги Гьоков.
Заедно със заместник-министър Иван Кръстев той награди децата, дали отговор вярно на въпроси за разпоредбите за сигурност в интернет. Преди началото на празника в небето бяха пуснати 100 балона с детски послания, сред които и пожеланието на министър Гьоков за щастливо детство.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР