„Пожелавам успех на новия проект на Кирил Петков и Асен

...
„Пожелавам успех на новия проект на Кирил Петков и Асен
Коментари Харесай

Манолова: Успех на новия проект, мнозинството на промяната става по-силно

„ Пожелавам триумф на новия план на Кирил Петков и Асен Василев. Продължаваме промяната. С този план болшинството на смяната в идващия парламент ще стане несъмнено по-силно и по-устойчиво”. Това съобщи на брифинг ръководителят на „ Изправи се БГ!” Мая Манолова.

" Това е пътят към реализиране на болшинство на почтените. Това ще е гаранция за недопускане на ГЕРБ във властта. Имаме съвпадане с техните цели, наша съществена задача е битката с корупцията, опазване на здравето без доплащане, ще настояваме за преизчисляване на пенсиите на база застрахователен приход от 2020 година Ние желаеме политика ориентирана към повишение на приходите ", сподели още Манолова.

" Дават ни малко над 4%, мнозина социолози на властта твърдяха и че няма да влезем в Народното събрание. В последна сметка бяхме мощна и дейна група, внесохме значими законопроекти. Благодарение на нашето положително взаимоотношение с Асен Василев бяха преизчислени пенсиите и майчинството беше увеличено. Бяха изнесени обстоятелства за злоупотреби с обществени пари. Протегнатата ръка за общи дейности е доказана от Кирил и Асен, диалози какъв да бъде формата не са водени, надяваме се на държавно управление на смяната ", добави водачът на " Изправи се БГ ".

Според Манолова политическата ѝ групировка е склонна да търси оптимално необятен формат на коалиция. " Хората се умориха от разправии сред партии, които назоваваме „ обединения на митинга “, чакат общи дейности ", съобщи тя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР