Пожелавам си следващият ми сезон да е без контузии. Да

...
Пожелавам си следващият ми сезон да е без контузии. Да
Коментари Харесай

Григор от Хасково: Пожелавам си сезон без контузии

" Пожелавам си идващият ми сезон да е без травми. Да стартира годината както знам, че мога и да стигна равнището, което постоянно съм имал. Знам, че мога да доближи това равнище и да отида още по-нагоре ". Това съобщи най-хубавият български тенисист Григор Димитров в родното Хасково. След сезона 20-ият в света се прибра у дома за къса почивка със фамилията си.

 Григор Димитров организира открит урок за деца в Хасково @@@

" Радвам се да се прибера у дома - в родния ми град и родния ми клуб. Щастлив съм, когато се прибирам тука и имам опция да се освободя от носталгията. Радвам се да видя усмихнатите деца ", съобщи Димитровн на тенис-кортовете в парка " Кенана ", където остана час и половина за открити уроци с над 100 деца.

Малчугани и тийнеджъри бяха пристигнали особено за показната лекция освен от цялата страна, само че и от чужбина.

" Аз бях едно от тези деца, върна се обратно Григор. Това, което направи моето семейство за мен, го оценям от ден на ден всяка последваща година. Щастлив съм, че съм имал верните хора към себе си ", призна разчувствуван спортистът.

Той не се нае да дава препоръки на дребните си почитатели, само че посочи, че първите години в спорта са най-важните.


Димитров показа още, че не е решил докога ще остане в България, само че тази година имал малко повече време за отмора. Григор е картотекиран под номер 1 в Тенис-клуб " Хасково 2015 ". В южния регионален център в двата тенис - клуба упражняват към 140 деца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР