Пожелала анонимност 24-годишна веганка от Великобритания е подала заявление в

...
Пожелала анонимност 24-годишна веганка от Великобритания е подала заявление в
Коментари Харесай

Нахранили пияна веганка с пилешко

Пожелала анонимност 24-годишна веганка от Англия е подала заявление в полицията, че е станала жертва на груба смешка от страна на трима нейни другари, които с машинация я предиздвикали да яде пилешко месо, оповестява светското списание " Космополитън ", представено от " Лента ру ".

Момичето, което е разгласило своя роман в обществената мрежа " Редит ", изяснява, че не яде месо от три-четири години. По време на ваучър с другари тя изпила доста алкохол, а сътрапезниците й се възползвали от положението й, като й предложили пържени късчета пилешко месо. Те даже обяснили, че месото е от " специфична веганска кокошка ". В обявата в " Редит " момичето признава, че месото й харесало, само че единствено тъй като в този миг била пияна.

На всичко от горната страна въпросните другари, които пострадалата назовава " някогашни ", снимали случката с телефоните си и на идващият ден разгласили порочащите я, съгласно веганката, фрагменти, снабдени с подигравателни мнения, в друга обществена мрежа. Именно това видео послужило като доказателство в полицията за подаването на заявление за осъществено посягане против личността.

Във въпросната обществена мрежа обаче мненията на кометиращите са разграничени. Едни поддържат веганката, че се е обърнала към полицията, само че други считат, че тя е реагирала несъразмерно по отношение на една безобидна задявка.

През май т.г. електронното издание " Лента ру пък описа за канадския пожарникар Адам Кнауф, който е подал тъжба в Трибунала по правата на индивида против Министерството на естествените запаси и горското стопанство поради това, че не му е обезпечавана веганска храна, до момента в който гасял горски пожари. Кнауф се хранел единствено с орехи, плодове и протеинови блокчета, само че не му стигали силите по време на работа и се чувствал душевен невменяем. Когато изискал от началниците си да му обезпечат веганска храна, той бил отхвърлен от работа. От канадската пожарна обаче обяснили, че веганът Кнауф е уволнен поради " неподобаващо, непрофесионално и нападателно държание ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР