Пожелал да запази анонимност фотограф твърди, че е заснел момичето

...
Пожелал да запази анонимност фотограф твърди, че е заснел момичето
Коментари Харесай

Зловещо ВИДЕО 18+: Заснеха "момичето демон" на плаж в Холандия

Пожелал да резервира анонимност фотограф твърди, че е снимал " момичето дявол " на паж на холандския град Зандворт. Това се е случило още на 22 юли предходната година, само че загадъчната фотография на мъжа съумя да заинтересува откривателите на паранормалното едвам в този момент. Защо - никой не знае, само че в този случай, споделят експертите, има огромна доза мистицизъм - и никаква случайност, написа Езорейтер.

Фотосът демонстрира някакво момиче - младеж, стоящо във водата до брега. На пръв взор, с момичето всичко е наред, няма нищо изключително на фотографията. Но в случай че фрагментът бъде повишен, може да се види с смут, че лицето на дребната летовничка е накриво и припомня на мимика на обладаната от дявола ученичка Рейгън МакНийл от паметния филм на ужасите " Екзорсистът', излязъл по екраните през 1973 година и считан и сега за една от най-хубавите ленти в жанра.
По думите на създателя на фотографията, обладаното от дявол момиче е попаднало в обектива на камерата му напълно инцидентно. Мъжът схванал какво тъкмо е снимал едвам няколко дни по-късно, когато е разглеждал получените по време на отпуската му фотоси. Той посочил фотографията на брачната половинка си и тя удостоверила, че момичето наподобява много неестествено и доста плашещо.

Мнозина консуматори в мрежата се съгласили с дамата, тъй като фотографията в действителност е страшна. Що се отнася до скептиците, то, съгласно тях, за всичко е отговорен проблем с работата на фотоапарата или ниското качество на фрагмента. По думите им, всеки човек би изглеждал като дявол, в случай че неговото лице бъде изрязано от някаква фотография, на която той е надалеч от камерата, и бъде увеличено няколко пъти.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР