Пожелахме си магичен финал в Ротердам и такъв ще има!

...
Пожелахме си магичен финал в Ротердам и такъв ще има!
Коментари Харесай

Маестрото сбъдва желания! Чака ни ново зрелище Димитров - Федерер

Пожелахме си магичен край в Ротердам и подобен ще има! Григор Димитров ще срещне великия Роджър Федерер в борба за трофея от шампионата от АТП 500. Това стана ясно, откакто спечелилият от Аустрелиън Оупън в профил безкомпромисно Андреас Сепи с 6:3, 7:6(3).

Динамичен първи сет предложиха двамата тенисисти. Във втория гейм Федерер доближи до две точки за брейк, само че по този начин и не съумя да се възползва от шанса си. Още в идващия гейм пък ненадейно бе продънен от противника си.

Маестрото обаче отреагира стремително и върна пробива за 2:2. Сепи тотално съобщи сета в 7-ия гейм, когато разреши на ФедЕкс да доближи до 40:15. Швейцарецът пък не сгреши и от втория опит проби противника си за 4:3. Последа гейм на 0 и нов брейк за Федерер, който му обезпечи и преднина в мача.

Във втората част нито единият от двамата тенисисти не съумя да стигне до точка за пробив. Сепи и Федерер си разменяха геймове и като цяло не изпитваха проблеми на собствен сервис. В последна сметка изхода от втория сет трябваше да се реши с тайбрек.

Започна неистова замяна на минипробиви, като Сепи поведе. След това швейцарецът също проби на два пъти и поведе в резултата с 4:1. Последваха нови три минипробива в интерес на Маестрото и в последна сметка той затвори мача при 7:3.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР