Пожарникарят доброволец Едуард Монов от Неделино се обади с молба

...
Пожарникарят доброволец Едуард Монов от Неделино се обади с молба
Коментари Харесай

29-годишен доброволец: Публикувайте телефона ми, готов съм да помагам при всякакви бедствия

Пожарникарят доброволец Едуард Монов от Неделино се обади с молба да публикуваме телефона му в медиите, с цел да може от всякъде, където има злополучие, било то пожар, наводняване, повреда - да му се обадят. Готов е да се притече на помощ постоянно.

" Във връзка с пожароопасния сезон и риска от горски пожари като доброволец съм подготвен да оказа помощ на територията на цяла България на всички места. Мога да отвръщам освен за горски пожар, само че и при наводнения, бедствия, повреди и други Мола ви да публикувате моя телефонен номер - 0897 286 151, Ако някой има потребност от помощ, дано да ми се обади! ", съобщи 29-годишният Едуард.
Наскоро ви разказахме по какъв начин младият мъж,  научавайти от интернет страницата на община Чепеларе, че се търсят доброволци, които да оказват помощ в неутрализирането на пожар над село Павелско, потегля незабавно към Чепеларе на свои разходи.
Намира общинския чиновник, който дава отговор за организирането и екипирането на доброволците, и прекарва идващите няколко денонощия на мястото на бедствието, където екипите на РСПБЗН Чепеларе, чиновници на горското и доброволци вършат всичко допустимо да не позволен пожара да се възобнови и разрасне.
За младия Едуард Монов битката с пожарите е професионално предопределение. Той има професионална подготовка “инженер по пожарна сигурност и отбрана на популацията “ от Варненския свободен университет, а от 3 години е пожарникар доброволец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР